Herinneringen van een fantastische dag

Eindelijk is het dan zover, vandaag is de dag dat jullie gaan trouwen. Nu al het geregel achter de rug is laten jullie de dag heerlijk over je heen komen. Lekker genieten van alle mooie momenten die jullie gaan meemaken, natuurlijk samen met iedereen die jullie dierbaar is. Te veel mooie momenten om op te noemen en zeker te veel om allemaal te onthouden.

Ik leg jullie dag ontspannen en ongedwongen vast zodat jullie met veel liefde en plezier terug kunnen kijken op een onvergetelijke dag.

Kijk alvast vooruit op jullie bruiloft en herinneringen…

De Grote dag begint

Image

Iedereen was vanochtend op tijd; de kapster, visagiste en de fotograaf. Eerst nog rustig een kopje koffie en thee gedronken en daarna konden de voorbereidingen beginnen.

Kijkend in de spiegel zie je dat je kapsel en make-up precies zo is geworden zoals je wilde. Straks je trouwjurk aan en dan wachten tot de deurbel gaat…

Daar komt de bruid

Image

Je merkt dat de mensen om je heen een beetje onrustig worden. “Hoe laat is het” vraag je, “Nog 5 minuten, hij is er bijna… Hij rijdt nu de straat in”

Je staat achter de deur en je hoort een autodeur dichtslaan. Benieuwd wat zijn reactie is als je de deur opendoet wacht je tot de bel gaat.

Getrouwd!

Image

Julie kijken elkaar aan en knijpen in elkaars handen… “Je mogen elkaar feliciteren” zegt de ambtenaar. Het is echt, jullie zijn getrouwd. Vanuit de zaal klinkt het applaus, je ziet iedereen trots naar jullie kijken.

De ambtenaar wijst op het formulier; “Daar kun je tekenen. Houd nog wel ruimte voor jullie getuigen.”

Taart!

Image

Nu het officiële gedeelte achter de rug is merk je dat de spanning van jullie af is gegleden en jullie samen volop kunnen genieten. Om jullie heen zien julie alleen maar blije gezichten.

Samen lopen jullie naar de taart en jullie gasten komen in een halve cirkel om jullie heen staan. Samen snijden jullie een groot stuk uit de taart.

Reportage

Image

“Kijk elkaar aan en vergeet de rest om jullie heen” vraagt de fotograaf. Blij en gelukkig zijn gaat inderdaad vanzelf merken jullie nu het officiële gedeelte achter de rug is. Jullie kunnen lekker samen genieten terwijl we in alle rust de bruidsreportage maken.

Gelukkig hebben jullie genoeg tijd gereserveerd zodat we het lekker rustig aan kunnen doen.

Feest!

Image

Jammer genoeg zit jullie dag er alweer bijna op, de feestavond was hartstikke gezellig. Jullie hebben heerlijk gedanst en gekletst met jullie gasten. De dag is voorbijgevlogen en jullie hebben veel mooie momenten meegemaakt.

Moe maar voldaan rennen jullie door de afscheidshaag die jullie gasten hebben gemaakt. Op naar het hotel!

Jullie herinneringen ongedwongen vastgelegd

Ik leg jullie bruiloft het liefst zo ongedwongen mogelijk vast. Blij en gelukkig zijn gaat helemaal vanzelf, daar hoeven jullie je geen zorgen om te maken. Ik vraag jullie alleen maar om met volle teugen te genieten van jullie bruiloft!

Voor de feestgasten die er overdag niet bij waren kan ik voor jullie een slideshow maken met de hoogtepunten van jullie dag. Deze kunnen jullie tijdens de feestavond dan laten zien!

Benieuwd naar de mogelijkheden, scrol dan snel verder!

GET STARTED

0$

Dank jullie wel, ik neem zo snel mogelijk contact op!

Lengte reportage
Maak een keuze om verder te gaan

Volgende

AlbumMaak een keuze om verder te gaan

Volgende

SlideshowMaak een keuze om verder te gaan

Volgende

Aantal SpreadsMaak een keuze om verder te gaan

Volgende

Aantal Spreads
Maak een keuze om verder te gaan

Volgende

Aantal Spreads
Maak een keuze om verder te gaan

Volgende

Datum

Maak een keuze om verder te gaan

Volgende

Ouderalbums

Maak een keuze om verder te gaan

Volgende

Totaal

De totaalprijs is

Summary

Beschrijving Informatie Hoeveel Prijs :
Discount :
Totaal :

Verzenden

Jullie Album

Na jullie bruiloft maak ik een selectie van de mooiste foto's van jullie bruiloft. Als jullie voor een album kiezen ontwerp ik voor jullie een mooi, strak vormgegeven album. Jullie kunnen een digitaal concept inzien voordat ik jullie album bestel. Jullie kunnen online het album dan alvast bekijken en eventuele correcties doorgeven.

Kleine correcties pas ik zonder extra kosten aan. Denk hierbij aan het omwisselen van een foto (met een andere foto die nog niet in het album zit) of het wisselen van plek met een andere foto.

Wanneer jullie album af is bestel ik 'm bij de leverancier. Binnen 3 weken heb ik jullie album en kan ik jullie album en foto's leveren!


Vragen?

Geloof me, op de dag dat je trouwt is het niet zo moeilijk om blij en gelukkig te zijn. Alles wat ik van jullie vraag is jezelf te zijn en te genieten van jullie dag.

Ook tijdens de reportage kunnen jullie gewoon jezelf zijn. Geef elkaar een keer een knuffel of een zoen en heb het over de normale dingen. Jullie zullen verrast zijn hoe leuk jullie op de foto staan!

Check of ik nog beschikbaar ben en laten we geheel vrijblijvend kennis maken

Contact