Werkwijze

De mooiste herinneringen van jullie bruiloft. Spontaan, kleurrijk en ongedwongen vastgelegd. Daar gaat het mij om.

Er komt bij de voorbereidingen van jullie bruiloft een hele boel op jullie af. Ik zal het niet moeilijker maken dan nodig is. Ik werk niet met uurprijzen maar werk met complete pakketten zodat het duidelijk is wat jullie krijgen en wat mijn tarieven daarbij zijn.

Graag leg ik uit hoe ik werk en wat jullie van mij mogen verwachten.

Werkwijze | Van interesse tot trouwalbum

Image

Jullie fotograaf vinden

De juiste bruiloftfotograaf voor jullie bruiloft vinden komt volgens mij neer op een aantal zaken. Allereerst zoeken jullie een fotograaf die foto's maakt die jullie mooi vinden en die passen bij jullie stijl. Daarnaast is het belangrijk dat er een klik met de fotograaf. Hij (of zij) is er tenslotte de hele dag bij. De laatste vraag is dan of het allemaal binnen jullie budget past.

Ik maak graag kennis met jullie, dan kunnen we jullie wensen en de mogelijkheden samen bespreken.

Contact en kennismaking

Nadat jullie het contactformulier hebben ingevuld neem ik zo snel mogelijk contact met jullie op. Ik laat jullie dan weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag.

Ik vind het prettig jullie persoonlijk te spreken en jullie wensen door te nemen. Zo lang de beperkingen in verband met Corona duren uiteraard telefonisch of via Skype.

Image
Image

Geniet van jullie bruiloft

Jullie trouwfoto's laten jullie nog lang genieten van alle mooie, emotionele en bijzondere momenten van jullie bruiloft. Daarom fotografeer ik jullie bruiloft op een ontspannen en ongedwongen wijze. Poseren is helemaal niet nodig. Op de dag dat je trouwt ben je immers blij en gelukkig. Het belangrijkste dat ik van jullie vraag is om jezelf te zijn en van jullie dag te genieten.

Foto's en album

Na jullie bruiloft ga ik aan de slag met jullie foto's en ontwerp ik eventueel een album voor jullie. Normaalgesproken heb ik jullie album binnen 8 weken af. Jullie kunnen dan online het conceptalbum in zien en kleine aanpassingen doorgeven.

Als het album af is, en jullie de factuur hebben overgemaakt, bestel ik jullie album bij de leverancier. Na 2 weken is jullie album dan klaar.

Image

Jullie Album

Na jullie bruiloft maak ik een selectie van de mooiste foto's van jullie bruiloft. Als jullie voor een album kiezen ontwerp ik voor jullie een mooi, strak vormgegeven album. Jullie kunnen een digitaal concept inzien voordat ik jullie album bestel. Jullie kunnen online het album dan alvast bekijken en eventuele correcties doorgeven.

Kleine correcties pas ik zonder extra kosten aan. Denk hierbij aan het omwisselen van een foto (met een andere foto die nog niet in het album zit) of het wisselen van plek met een andere foto.

Wanneer jullie album af is bestel ik 'm bij de leverancier. Blader hieronder gerust eens door een voorbeeldalbum