"Duidelijk, snel en helemaal niet duur!"

Investering en verwachtingen

Goed geregeld

Ik vind het belangrijk dat jullie weten wat jullie van mij kunnen verwachten. Jullie hebben namelijk genoeg belangrijke zaken aan je hoofd.

 

Hele dag aanwezig

Ik ben de hele dag (overdag) aanwezig om van alle belangrijke, emotionele en grappige momenten foto's te maken. Binnen enkele dagen stuur ik jullie de eerste foto's.

 

Album

De mooiste herinneringen aan jullie bruiloft bewaren jullie natuurlijk in een mooi trouwalbum. Ik ontwerp voor jullie een mooi trouwalbum. Binnen 2 maanden stuur ik jullie online het concept. Na eventuele kleine aanpassingen bestel ik jullie album definitief.

 

Snelle levering

In de weken na jullie bruiloft zorg ik ervoor dat jullie een mooie bruidsreportage krijgen. Naast een mooi trouwalbum kunnen jullie hierbij op 300 foto's rekenen. Reken op ongeveer 2 maanden voor het album.

 

Beschikbaar

Als ik op de dag dat jullie bruiloft is beschikbaar ben kunnen jullie deze 2 weken reserveren. Na een aanbetaling van € 250,- reserveer ik deze datum definitief en hebben jullie je bruiloftfotograaf geboekt!

* Prijzen gelden voor bruiloften  in 2018 en 2019

Investering | Bruidsfotografie - Trouwfoto's - Bruidsreportage

"Jullie weten precies waar je aan toe bent!"

Voorafgaand

Kennismaken

Ik vind het fijn jullie (kort) te spreken. Bij jullie thuis, bij mij thuis of met Skype. Het is fijn als degene die jullie uitnodigen om de hele dag mee te gaan een beetje matched met wie jullie zijn. Ook bespreken we of mijn aanbod bij jullie wensen past.

 

Bruilloft doornemen

Jullie hebben vast al een beeld hoe jullie bruiloft er uit komt te zien. Ik hoor graag welke wensen jullie hebben. Ik denk ik graag mee hoe we deze kunnen verwezenlijken.

 

Puntjes op de 'i'

Naarmate jullie bruiloft dichterbij komt zal jullie planning steeds concreter worden en hier en daar bijgeschaafd worden. Ik heb kort voor jullie bruiloft nog contact voor de laatste spreekwoordelijke puntjes.

Bruiloft_Neerhof_Panningen-016

Op de grote dag

Ontspannen en ongedwongen aanwezig

Ik fotografeer zo ongedwongen en ontspannen mogelijk. Het is mijn doel om jullie bruiloft zo puur en eerlijk mogelijk vast te leggen. Jullie zullen weinig last van mij hebben.

 

Reportage

Samen maken we er een leuke reportage van. Jullie gaan vooral verliefd zijn en lol maken. We bezoeken samen de mooie plekjes die jullie uitgezocht hebben en maken er een mooie reportage van.

 

Hoogtepunten

Met jullie gasten kunnen jullie al genieten van de hoogtepunten van jullie bruiloft. Ik lever 's avonds dan een slideshow van 15 à 20 foto's die jullie zelf kunnen afspelen.

*De slideshow kunnen jullie bijboeken

Na jullie bruiloft

Voorproefje

Binnen enkele dagen stuur ik jullie alvast een voorproefje. Jullie hebben dan snel eigen foto's van jullie bruiloft.

 

Levering

Binnen enkele weken heb ik jullie foto's gereed. Deze heb ik allemaal gecorrigeerd op belichting, kleurbalans en contrast.

 

Album

Ik stuur jullie normaalgesproken binnen een maand tot 2 maanden het concept-album. Jullie kunnen mij dan feedback geven. Hierna stuur ik jullie de definitieve opmaak waarna ik deze bestel. De levertijd is hierna afhankelijk van de leverancier.

Nog beschikbaar ?

Ik streef ernaar om rond de 15 bruiloften per jaar te fotograferen. Juli en augustus 2018 zijn al bijna volgeboekt en de eerste boekingen voor 2019 zijn al definitief. Geef jullie trouwdatum aan mij door, dan reserveer ik jullie trouwdatum vrijblijvend.