Werkwijze & Investering

De mooiste herinneringen van jullie bruiloft. Spontaan, kleurrijk en ongedwongen vastgelegd. Dat is mijn missie voor iedere bruiloft.

Graag leg ik uit hoe ik werk en wat jullie van mij mogen verwachten!

Werkwijze | Van interesse tot trouwalbum

Image

Jullie fotograaf vinden

De juiste bruiloftfotograaf voor jullie bruiloft vinden komt volgens mij neer op een aantal zaken. Allereerst zoeken jullie een fotograaf die foto's maakt die jullie mooi vinden en die passen bij jullie stijl. Daarnaast is het belangrijk dat er een klik met de fotograaf. Hij (of zij) is er tenslotte de hele dag bij. De laatste vraag is dan of het allemaal binnen jullie budget past.

Wanneer mijn stijl van fotograferen jullie aanspreekt en ik binnen jullie budget pas maak ik graag kennis met jullie en bespreek dan graag jullie wensen en de mogelijkheden.

Contact en kennismaking

Nadat jullie het contactformulier hebben ingevuld neem ik zo snel mogelijk (normaalgesproken binnen 24 uur) contact met jullie op. Ik laat jullie dan weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag.

Ik vind het prettig jullie persoonlijk te spreken en jullie wensen door te nemen. Als het mogelijk is in een persoonlijk gesprek en anders telefonisch of via Skype. Uiteraard kunnen jullie dan door een demo-album bladeren.

Image
Image

Geniet van jullie bruiloft

Jullie trouwfoto's laten jullie nog lang genieten van alle mooie, emotionele en bijzondere momenten van jullie bruiloft. Daarom fotografeer ik jullie bruiloft op een ontspannen en ongedwongen wijze. Poseren is helemaal niet nodig. Op de dag dat je trouwt ben je immers blij, gelukkig en trots. Het belangrijkste dat ik van jullie vraag is om jezelf te zijn en van jullie dag te genieten.

Foto's en album

Na jullie bruiloft ga ik aan de slag met jullie foto's en ontwerp ik een album voor jullie. Normaalgesproken heb ik jullie album binnen 4 à 6 weken af. Jullie kunnen dan online het conceptalbum in zien en kleine aanpassingen doorgeven.

Als het album af is, en jullie de factuur hebben overgemaakt, bestel ik jullie album bij de leverancier. Na 2 weken is jullie album dan klaar om opgehaald te worden!

Image

Investering

Ik heb mijn mogelijkheden samengevat in een drietal pakketten. Zo is het voor jullie meteen duidelijk wat jullie kunnen verwachten en wat de bijbehorende kosten zijn. Ik ben er in ieder geval vanaf de eerste voorbereidingen bij en jullie krijgen bij alle pakketten een luxe trouwalbum en 2 ouderalbums.

Uiteraard is het mogelijk om, op basis van onderstaande pakketten, een voor jullie op maat gemaakte aanbieding te doen.


Basis

€995

 • Aanwezig vanaf de eerste voorbereidingen
 • Aanwezig tot na het diner
 • Luxe album 30 x 30
 • 20 Spreads
 • 2 ouderalbums 20 X 20
 • 300 foto's in hoge resolutie
We zijn geïnteresseerd

Super

€1.595

 • Aanwezig vanaf de eerste voorbereidingen
 • Aanwezig tot einde feest
 • Luxe album 30 x 30
 • >30 Spreads
 • 2 ouderalbums 20 X 20
 • 500 foto's in hoge resolutie
We zijn geïnteresseerd

Vragen?

Geloof me, op de dag dat je trouwt is het niet zo moeilijk om blij en gelukkig te zijn. Alles wat ik van jullie vraag is jezelf te zijn en te genieten van jullie dag.

Ook tijdens de reportage kunnen jullie gewoon jezelf zijn. Geef elkaar een keer een knuffel of een zoen en heb het over de normale dingen. Jullie zullen verrast zijn hoe leuk jullie op de foto staan!

Check of ik nog beschikbaar ben en laten we kennis maken.

Contact