Blijvende herinneringen

gebundeld in een mooi trouwalbum.

Complete trouwreportage voor € 995,-

Vanaf de eerste voorbereidingen breng ik jullie bruiloft ongedwongen in beeld. De first look, de ceremonie en de reportage ontbreken uiteraard niet. Ook leg ik het begin van de feestavond voor jullie vast.

 

Ik fotografeer zo ongedwongen en ontspannen mogelijk. Het is mijn doel om jullie bruiloft zo puur en echt mogelijk vast te leggen. Jullie zullen weinig last van mij hebben.

 

Poseren niet nodig

Op je eigen bruiloft ben je natuurlijk blij en gelukkig. Daar hoef je niet voor te poseren. De reportage maken we op een mooie plek die jullie hebben uitgekozen. Jullie hoeven alleen maar blij en verliefd te zijn, dat lukt jullie vast.

 

Album

Jullie krijgen een 30x30 album. Dit album bevat 20 dubbele bladzijden. Binnen 2 maanden heb ik jullie album af. Jullie kunnen dan een online concept toegestuurd krijgen. Kleine aanpassingen kunnen jullie dan eventueel doorgeven. Als het album dan af is bestel ik het bij de leverancier.

 

Gratis ouderalbum

Ouders kunnen vaak niet wachten op de foto's van de bruiloft. Jullie ontvangen daarom van mij gratis twee ouderalbums (20x20). De ouderalbums zijn een kleine versie van jullie trouwalbum.

 

Meer weten?

Ik bespreek graag jullie wensen tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek. Dan nemen we jullie dag rustig door zodat ik jullie bruiloft zo mooi mogelijk vast kan leggen. Ik neem zo snel mogelijk contact op nadat jullie onderstaand formulier hebben ingevuld.

Interesse?

Laat jullie gegevens achter en ik neem contact met jullie op!