Blijvende herinneringen

gebundeld in een mooi trouwalbum.

Ongedwongen en ontspannen fotografie

Jullie trouwalbum is één van de weinige tastbare zaken de ná jullie bruiloft blijven. Met zorg uitgezochte foto's en met liefde ontworpen genieten jullie nog jaren van jullie trouwalbum.

 

Van de eerste momenten van jullie bruiloft tot en met het diner fotografeer ik jullie bruiloft. De mooiste momenten leg ik op een ongedwongen en ontspannen manier vast.

Complete trouwreportage voor € 995,-

Vanaf de eerste voorbereidingen breng ik jullie bruiloft ongedwongen in beeld. De first look, de ceremonie en de reportage ontbreken uiteraard niet. Ook leg ik het begin van de feestavond voor jullie vast.

 

Ik fotografeer zo ongedwongen en ontspannen mogelijk. Het is mijn doel om jullie bruiloft zo puur en echt mogelijk vast te leggen. Jullie zullen weinig last van mij hebben.

 

Poseren niet nodig

Op je eigen bruiloft ben je natuurlijk blij en gelukkig. Daar hoef je niet voor te poseren. De reportage maken we op een mooie plek die jullie hebben uitgekozen. Jullie hoeven alleen maar blij en verliefd te zijn, dat lukt jullie vast.

 

Album

Jullie krijgen een 30x30 album met stevige lederen kaft. Dit album bevat 15 dubbele bladzijden. Binnen 2 maanden heb ik jullie album af. Jullie krijgen dan online een concept toegestuurd. Jullie kunnen dan kleine aanpassingen doorgeven. Als het album dan af is bestel ik het bij de leverancier.

 

Meer weten?

Ik bespreek graag jullie wensen tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek. Dan nemen we jullie dag rustig door en doe ik jullie een concrete aanbieding. Ik neem zo snel mogelijk contact op nadat jullie onderstaand formulier hebben ingevuld.

Jullie namen*

e-mail adres*

Jullie trouwdatum

Stel je vraag