Levendige en mooie herinneringen voor maar € 395,-

Geniet nog vele jaren van jullie trouwfoto's en alle mooie momenten van jullie bruiloft.

Low budget bruiloftfotograaf voor jullie bruiloft.

Jullie gaan binnenkort trouwen en willen graag mooie foto's van jullie bruiloft. Jullie willen niet al te veel geld uitgeven aan je bruiloft fotograaf ? Ik kan jullie bruiloft low-budget fotograferen. Ik fotografeer dan alles overdag; van jullie voorbereidingen, de ceremonie(s) tot aan de reportage en het aansnijden van de taart. Ik ben, afhankelijk van jullie dagindeling 6 tot 10 uur aanwezig voor maar € 395,-. Jullie krijgen hiervoor binnen enkele weken minimaal 200 foto's.

 

Kleurrijk, levendig en puur.

Mijn stijl als trouwfotograaf kenmerkt zich door levendige, spontane en kleurrijke foto's die ik op een ongedwongen en ontspannen manier maak. Op de belangrijke momenten heb ik oog voor detail en het juiste moment. Jullie zullen weinig 'last' van mijn aanwezigheid hebben tijdens jullie bruiloft.

 

Waarom low-budget.

Ik fotografeer al meer dan 10 jaar met veel plezier en passie en heb op een paar bruiloften gefotografeerd. Dit was meestal als dag-gast en naast de betaalde fotograaf. Ik heb daardoor nog geen uitgebreid portfolio.

 

Komen wij in aanmerking ?

  • Jullie gaan akkoord met promotioneel gebruik van de foto's op deze site (http://www.closerup.nl) en Facebook
  • Er is sprake van een redelijk dagprogramma. Ik wil namelijk graag de hele dag fotograferen, niet alleen de ceremonie en bruiloftreportage.

Wanneer ?

Ik heb dit jaar plaats voor nog enkele bruiloften, zie onderstaand overzicht. Er zijn voor dit jaar al een aantal bruiloften gepland. Het kan natuurlijk dat jullie datum al bezet is.

Interesse ?

Vul jullie gegevens in en ik laat jullie zo snel mogelijk weten of ik nog beschikbaar ben voor jullie bruiloft.