2 Hearts | Bruidsfotografie - Trouwfoto's - Bruidsreportage

Jullie bruiloft, verteld met de mooiste trouwfoto's

Het verhaal van jullie bruiloft staat centraal als ik jullie bruiloft fotografeer. De veelzeggende blik, de herkenning bij een anekdote en jullie blijdschap en geluk als jullie officieel getrouwd zijn. Ik heb als trouwfotograaf oog voor details en breng deze sfeervol in beeld.

 

Kleurrijk, levendig en puur.

Mijn stijl als trouwfotograaf kenmerkt zich door levendige, spontane en kleurrijke foto's die ik op een ongedwongen manier maak. Jullie zullen weinig 'last' van mijn aanwezigheid hebben tijdens jullie bruiloft.

 

Pakketten

Bekijk hieronder de pakketten die ik heb samengesteld. Vanzelfsprekend kan er nog van alles aangepast worden.

2 Hearts | Bruidsfotografie - Trouwfoto's - Bruidsreportage

"Duidelijk, snel en helemaal niet duur!"

Het verhaal van jullie bruiloft staat centraal als ik jullie bruiloft fotografeer. De veelzeggende blik, de herkenning bij een anekdote en jullie blijdschap en geluk als jullie officieel getrouwd zijn. Ik heb als trouwfotograaf oog voor details en breng deze sfeervol in beeld.

 

Mijn stijl als trouwfotograaf kenmerkt zich door levendige, scherpe en kleurrijke foto's die ik op een ongedwongen manier maak. Jullie zullen weinig 'last' van mijn aanwezigheid hebben tijdens jullie Bruiloft.

 

Voor slechts € 495,- kan ik jullie Bruiloft al komen fotograferen.

 

Bekijk hieronder de mogelijkheden.

http://new.closerup.nl/closer_up/wp-content/uploads/2016/01/cropped-Bruidsfotografie-Trouwfoto_CloserUp-2Hearts.png

Super

 • De hele dag aanwezig
 • Dezelfde avond 20 foto's
 • Na enkele weken 350 foto's
 • Luxe Trouwalbum 30x30 20 spreads
 • Eén foto op Canvas 20x30

Plus

 • De hele dag aanwezig
 • De volgende dag 20 foto's
 • Na enkele weken 300 foto's
 • Trouwalbum 30x30 15 spreads

Basis

 • De hele dag aanwezig
 • Na enkele dagen 20 foto's
 • Na enkele weken 250 foto's

"In één woord, Super !"