Bruiloft Michael en Stefanie – Belvédère Nijmegen

Bruiloft_Micheal_Stefanie_Belvedere_Nijmegen-4.jpg

Deze keer een thuidwedstrijd. De bruiloft van Michael en Stefanie vond namelijk plaats in Nijmegen. Ik was bijna op de fiets gegaan, ware het niet dat m’n apparatuur niet allemaal op de bagagedrager paste.

 

Ik heb veel emoties voorbij zien komen, en een heel gelukkig gezin!

(more…)

Bruiloft Michel en Petra – Bovendonk – Hoeven

 

Begin maart 2017 mocht ik de bruiloft van Michel en Petra fotograferen. We begonnen in Oudenbosch voor de visage en kapper. Toen we er helemaal klaar voor waren met de glimmend blauwe Oldsmobile van Petra naar Bovendonk gegaan waar we de rest van de dag zijn gebleven.

Gelukkig hielden we het droog en liet zelfs de zon zich nog even zien. Al met al een hele geslaagde dag 🙂 (more…)

Bruiloft in de Provence – Cotignac

Bruidsreportage Peter en Elkie | Cotignac | Bruidsfotografie - Trouwfoto's - Bruidsreportage

Agustus 2014 trouwde mijn broer met zijn Elkie. Aangezien Elkie’s ouders een huisje hebben in zuid-zuid Frankrijk was het natuurlijk logisch dat het in de zomerzon plaatsvond. Wij als directe famillie hebben er natuurlijk een week vakantie van gemaakt.

Elkie had Jan (haar mentor tijdens haar studie) gevraagd als fotograaf, ik mocht de ceremonie filmen en als mijn dochters het toelieten kon ik wel wat foto’s maken. (more…)

Bruidsfotografie in het oude Kethel – Schiedam

Closerup - Hapje van de taart

In mei 2006 trouwde mijn zus met haar Robert. Voor de ceremonie en het kerkelijk huwelijk was een fotograaf geregeld. Ook de bruiloftreportage was natuurlijk al geregeld. Maar bij het aansnijden van de taart, de receptie en het feest mocht ik af en toe een foto maken. Hoewel je als daggast natuurlijk vooral feest aan het vieren bent heb ik toch wat mooie foto’s kunnen maken die dag ! (more…)

Masterclass Bruidsfotografie Mon et Mine – Maart 2016

Masterclass Mon en Mine

 

Afgelopen maart was het dan zover, Hermine en Ramon van Mon et Mine hadden een Masterclass Bruilof Fotografie geörganiseerd bij Kasteel Wijenburg en ik had me opgegeven. De dag begon met een introductie en een uitleg over hun zienswijze en werkwijze. Eén van de belangrijkste onderwerpen én reden om me op te geven was het fotograferen in lastige omstandigheden.

 

Het had niet beter geregeld kunnen worden; het was namelijk écht slecht weer waardoor we alles binnen moesten doen. Helaas dus géén mooie sprankelende foto’s van mooie buitenlocaties maar wel mooie foto’s genomen in lastige (donkere) omstandigheden en heel veel geleerd !

 

Enfin, de foto’s (met dank aan Ramon en Hermine voor de locatie, het ‘bruidspaar’, de poses en de tips): (more…)